Transformarea digitală începe să devină o cerință obligatorie pentru dezvoltarea oricărei companii. La data de 13 martie a.c. la Ploiești, am adoptat ideea dezvoltării Wallachia eHub, ca centru regional de digitalizare. Contextul actual necesită consolidarea acestei inițiative. Condițiile actuale de distanțare socială, de modificare a formelor de interacțiune umană pentru protecția sănătății, vor accelera procesele de digitalizare.

Organizațiile de toate dimensiunile trebuie să se adapteze rapid la noile schimbări pentru a se menține competitive pe piață. Adopția cât mai rapidă a noilor tehnologii în cadrul unei organizații vor îmbunătăți pe termen lung performanța acestora. Transformarea digitală nu se referă doar la înțelegerea  tehnologie în  sine, ci și la fuziunea dintre tehnologie și factorul uman, respectiv de pregătire managerială și dezvoltarea de competențe noi pentru salariați la locul de muncă.  
În cadrul discuțiilor ne vom axa pe nevoile de digitalizare nu numai ale membrilor clusterului, ci la nivel regional întrucât Wallachia eHub nu se adresează numai membrilor clusterului, ci nevilor regionale de digitalizare ale mediului de afaceri.


TEMATICĂ EVENIMENT    • Prezentarea obiectivelor specializării inteligente la nivel regional pentru conectarea acestora cu obiectivele consorțiului
    • Prezentarea conceptului Wallachia eHub
    • Prezentarea modelului Smart eHub al regiunii București Ilfov
    • Transformarea digitală – proces esențial pentru succesul afaceri. Analizarea nevoilor existente
    • Oportunități de finanțare

CÂND VA AVEA LOC
Evenimentul se va desfășura în mediul online pe platforma GoToMeeting în data de 10 aprilie 2020, începând cu ora 10.00.

Pentru confirmare participare și informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0722.596.476; mail iri_radulescu@yahoo.com. Costin Lianu, clianu@gmail.com
Descărcați invitația
Descărcați formularul de înscriere