Hub-urile digitale vor deveni centre pentru transformare digitală la nivel național și european. Acestea, vor trece printr-un proces de selecționare națională și europeană. Întrucât, Consorțiul Wallachia Hub a pus bazele Centrului de transformare digitală Wallachia eHub și recent Autoritatea de Digitalizare a României a lansat un apel de selecție pentru astfel de hub-uri, vă invităm la o ședință, pe platforma GoToMeeting, în data de 28 august 2020, la ora 10:30, pentru a ne pune de acord privind obiectivele, serviciile și planul de afaceri al Wallachia eHub în vederea depunerii proiectului.

TEMATICĂ EVENIMENT

  • Întâlnire între membrii fondatori ai consorțiului în vederea depunerii proiectului Wallachia eHub de hub digital pentru Regiunea Sud-Muntenia

CÂND VA AVEA LOC

  • Evenimentul se va desfășura în mediul online pe platforma GoToMeeting în data de 28 august 2020, începând cu ora 10.30.

Pentru confirmare participare și informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0722.596.476; email iri_radulescu@yahoo.com (Rădulescu Irina) sau 0740.521.967, email clianu@gmail.com (Costin Lianu).
Descărcați invitația