Stimați parteneri,

Referitor la întâlnirea tehnică cu tema „PROCEDURA SIMPLIFICATĂ DE VĂMUIRE,vă anunțăm că aceasta a fost stabilită pentru data de marți, 26 octombrie a.c., ora 10.00, în Sala de Consiliu a ANEIR,

Sala unde va avea loc întâlnirea se afla în clădirea Camerei de Comerț a Municipiului București (fosta clădire a Bibliotecii Naționale), et 3, din str. Ioan Ghica nr.4, vis-a-vis de sediul central al BNR și de Universitatea Spiru Haret.

Cu stimă,

USH Pro Business

Confirmările de participare la întâlnire se pot trimite la email ANEIR <aneir@aneir.ro, până cel târziu la data de 11 octombrie 2021, ora 16.00, vă rugăm să trimiteți confirmarea de participare și în copie la office@ushprobusiness.ro.

Cu stimă,

USH Pro Business

–––- Forwarded message –––
De la: ANEIR <aneir@aneir.ro>

Subject: Mihai IONESCU- facilitati vamale ff IMPORTANTE

Către organizațiile private din CEXP.

La solicitarea noastră, Direcția Generală a Vămilor (DGV) a elaborat materialul din atașament.

Totodată am convenit sa organizam cu toate firmele private interesate o întâlnire cu experții DGV pentru a detalia cum poate orice firma să beneficieze de procedura simplificată de vămuire, care în România se aplică în proporție de 10%, iar în alte țări până la 90%, media europeana fiind de 60%.

Așteptăm la ANEIRpana luni 11 octombrie, ora 16,00 să ne comunicați care va fi persoana/persoanele din firmele membre ale organizației dvs care să participe la respectiva întâlnire tehnică cu experții DGV  (așteptăm și coordonatele de contact ale persoanei/persoanelor respective).

Se vor putea aborda și alte aspect practice din activitatea vamală.

Ulterior vă vom comunica data și locația unde vom organiza întâlnirea.

Dr. Mihai IONESCU

Președintele executiv al ANEIR

Co-Preşedintele Consiliului de Export al României

Asociația Națională a Exportatorilor si Importatorilor din România

Bucureşti,Calea Victoriei nr.32-34, sc.B, et.8,  Sector 1

Tel:  021/313.92.23;  E-mail: aneir@aneir.ro

Mobil: 0722 / 734.000